Milyen a tökéletes nude cipő?

2017. december 06. 09:38 - Zeka Styling

A kérdésre lényegében egy mondatban is lehet válaszolni. A nude cipő akkor tökéletes a lábadon, ha a színe teljesen megegyezik a saját bőrszíneddel.

nude-pumps-nine-west-1.jpg

Ez így nagyon egyszerűen hangzik, de ilyet találni korántsem könnyű feladat. Miért? Mert minden gyártó más színt használ nudeként, ami ráadásul szezononként is eltérhet. Ezért ha nem vagy szerencsés, előfordulhat, hogy akár évekig nem találod meg a megfelelő árnyalatot.

Mire figyelj oda a kiválasztásnál?

  • Lehetőleg válassz jó minőségű, bőrből készült, kényelmes darabot, mert a ruhatárad alapdarabjaként ezt a cipőt sokat fogod használni.
  • Próbára is vigyél magaddal olyan harisnyát, amit minél kevesebb bőrt takar ki felvéve, hogy lásd, megfelelő-e az árnyalat. Hosszú harisnyában próbálva könnnyen előfordulhat, hogy nem a saját bőrszínedhez, hanem a harisnyádhoz veszed a cipőt.
  • Igyekezz a cipőt természetes fényben is megnézni. Az üzletek világítása sokszor csalóka. Torzíthatnak a fények és becsaphat a szemed.

8679a6bb6ebb791b_jpg-cl_17_ss_nudes_sofia-mauro_8.jpg

Na de lássunk egy-két példát a most fellelhető kínálatból. Nézd meg a galériában:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zekastyling.blog.hu/api/trackback/id/tr9913409781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása